Bedrijven

Hoe werken we ?

Voor bedrijven, ondernemingen of zelfstandigen voorzien wij een ophaalronde tot 3 maal per week. Dit op vaste dagen maandagnamiddag, woensdagnamiddag en vrijdagvoormiddag. Uren kunnen we inplannen naargelang ronde, nood van de klant en eigen personeel.

Voor Kampenhout zelf rekenen we geen extra vervoerskosten aan, voor naburige gemeenten doen we dit echter wel tegen vergoeding op basis van de afstand. De prijs per km buiten Kampenhout is €0.36.

Op vraag van onze klant doen wij herstellingen aan kleding, retouches. Hier kan een aparte prijslijst voor aangevraagd worden.

Er kan een proefperiode gevraagd worden voor een termijn van een maand zonder gebonden contract. Vanaf de 2de maand wordt er wel een contractuele overeenkomst opgesteld. Zo kunnen jullie zien of wij voldoen aan jullie noden en of er aanpassingen nodig zijn.

Ben je toe aan vernieuwing van je linnen, werkkleding voor zorg of algemene workwear ? Wij kijken voor jullie graag uit naar een gepaste oplossing. Mogelijkheid tot aankoop van een volledige set of een uitbreiding van je bestaande set. Enkel het onderhoud ervan nodig, geen probleem vraag zeker je offerte op maat !


Tarieven en extra behandelingen

  • Voor het wassen vragen we een forfaitaire vergoeding van €6/per machine 8KG (wasmiddel en verzachter inbegrepen).
  • Indien nodig wordt er een vlekbehandeling gedaan voor de meest voorkomende vlekken, zo wordt inwassen van vlekken voorkomen. Per vlekbehandeling vragen we €0.30.
  • Drogen in de droogkast kan gevraagd worden voor handdoeken, tafellinnen, servetten dit aan een tarief van €2/droogkast.
  • Voor grote hoeveelheden wordt er een hoeveelheidskorting gehanteerd. Vanaf 15 stuks krijg je per stuk een korting van €0.10 op de normale prijs.
  • Manden voor vuile was - strijkmanden: deze kunnen aangekocht of gehuurd worden. Prijzen op aanvraag.


Facturatie

De facturen worden wekelijks of maandelijks opgemaakt en kunnen per mail bezorgd bij de opgegeven contactpersoon. Indien je graag een afgeprinte versie ontvangt, gelieve dit door te geven zodat we ook hier rekening mee kunnen houden.

Opstelling factuur gebeurt de eerste werkdag van de nieuwe maand of op de laatste dag van de werkweek. De aankoop van wasmanden kan op een aparte factuur aangerekend worden.

Wij vragen deze steeds te betalen via overschrijving binnen de vooropgestelde termijn.

Indien er opmerkingen zijn kan je deze liefst bezorgen per mail op info@strijkhulpkelly.be, wij proberen deze altijd zo snel mogelijk te beantwoorden.


Bedrijven

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x